Snart dags för Alandia cup

I år har HIK glädjande nog ett eget lag med i Alandia cup igen. Det är vår grupp födda 2011/2012 som ska försvara HIKs färger i turneringen. Matcherna drar igång den 12 juni och hela spelschemat hittar du här.

Vi önskar laget jämna matcher och mycket spelglädje. Det har varit lite tunt med matchandet nu på våren då poolspelet inte kommit igång som det brukar, det gör att laget troligen kommer att växa i turneringen och få igång spelet allt eftersom.

Tränare för laget är Gunnar Löfström och Liam Pettersson, lagledare: Petra Sandqvist och Johanna Johns. Vi har blivit lovade bilder och uppdateringar på föreningens facebook sida. Har du möjlighet, åk gärna upp och heja på spelarna, det brukar vara väldigt roligt att se matcherna.

Invigningen av Alandia Cup äger rum den 11 juni kl 18:45 på Wiklöf Holding Arena i Mariehamn. Lagen samlas kl. 18:00 vid Torget för paradmarsch mot Arenan (start 18:30).

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen