Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG!

Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning.
Utan ordförande och styrelseledamöter fungerar inte föreningen och därmed inte verksamheten.

Hammarlands Idrottsklubb inkluderar en bred idrottsportfamilj med möjligheter till olika aktiviteter som fotboll, friidrott, discgolf, boule, skidspår, barkbana för löpning, skidotek och nu senast ett fint utegym.
Vi har fantastiska medlemmar, en sund ekonomi och fina faciliteter, men behöver nya ledamöter till vår styrelse för att driva klubben framåt.
Styrelsen i Hammarlands Idrottsklubb uppmanar nu alla engagerade individer i Hammarland och omgivande områden att överväga att bli en del av deras viktiga arbete. Oavsett om man har tidigare erfarenhet av styrelsearbete eller inte, om man brinner för idrott, hälsa och gemenskap, är det precis den typ av person som klubben behöver.
Hammarlands Idrottsklubb har varit ett nav i kommunen under många år, och med ditt stöd kan vi tillsammans säkerställa att dess verksamhet fortsätter att blomstra och gynna generationer framöver.

Sittande styrelse:
Annica Mattsson, ordförande
Petra Sandqvist, vice ordförande
Jonathan Liewendahl, ledamot
Andreas Häger, ledamot
Kim Grönqvist, ledamot (omval)
Frédéric Massart, ledamot (omval)
Anna Häger, suppleant
Kim Blomqvist, suppleant (omval)
John Johansson (nyval)

Kontakta någon av ovanstående personer med frågor och förslag.
Läget börjar bli akut!

Höstmötet hålls måndagen den 27 november kl 19.00 i klubbrummet på Hammarvallen.

Senaste inlägg

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen