Nytt system för medlemshantering från 2022

Föreningen har beslutat att ta föreningstjänsten Suomisport i bruk från och med 2022. Detta för att underlätta administrationen av medlemsregister, aktivitesstatistik och kommunikation med medlemmar och aktiva.

Alla aktiva måste ansluta sig till tjänsten. Man sköter smidigt sina ansökningar och betalningar via en app som man laddar ner på sin telefon eller läsplatta. Det går också att använda tjänsten via nätet i vanlig browser. Vi har skrivit ihop en instruktion om hur man ska gå till väga. Klicka här för att hitta den och mer information.

Allt som är nytt kan kännas krångligt och vi hjälper dig gärna att komma igång. Om du inte är en aktiv idrottare inom föreningen och tycker att det här känns som överkurs så får du naturligtvis fortsättningsvis betala in din medlemsavgift direkt till föreningens konto. Du hittar betalningsuppgifterna här.

Har du frågor om medlemsavgifterna vänligen skicka e-post till fakturahik@aland.net

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen