Nytt system för medlemshantering från 2022

Föreningen har beslutat att ta föreningstjänsten Suomisport i bruk från och med 2022. Detta för att underlätta administrationen av medlemsregister, aktivitesstatistik och kommunikation med medlemmar och aktiva.

Alla aktiva måste ansluta sig till tjänsten. Man sköter smidigt sina ansökningar och betalningar via en app som man laddar ner på sin telefon eller läsplatta. Det går också att använda tjänsten via nätet i vanlig browser. Vi har skrivit ihop en instruktion om hur man ska gå till väga. Klicka här för att hitta den och mer information.

Allt som är nytt kan kännas krångligt och vi hjälper dig gärna att komma igång. Om du inte är en aktiv idrottare inom föreningen och tycker att det här känns som överkurs så får du naturligtvis fortsättningsvis betala in din medlemsavgift direkt till föreningens konto. Du hittar betalningsuppgifterna här.

Har du frågor om medlemsavgifterna vänligen skicka e-post till fakturahik@aland.net

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen