Stig prisades som Årets Eldsjäl

Stig Mattsson – Årets Eldsjäl

11 mars 2022 delade Ålands Idrott ut årets idrottspriser. Och för första (?) gången har en HIKare fått ett av priserna ?

Motiveringen löd: ”Årets Eldsjäl är en person som under många års tid hjälp sin förening från kulisserna. Han har varit ordförande, kassör, lagledare, skidfunktionär, fotbollsspelare och talkoarbetare. I slutet av 80-talet när föreningens klubbhus byggdes var han en av de flitigaste byggarna, och när det nu behövde renoveras så klättrade han glatt upp på stegen för att byta den fasad han själv lagt på plats för dryga 30 år sedan. För ett långsiktigt och brinnande engagemang vill vi därför tilldela Stig Mattson priset för Årets Eldsjäl.”
Privatpersoner och idrottsföreningar har haft möjlighet att nominera kandidater sedan utses priset till Årets Eldsjäl av Ålands Idrottsstyrelse. Föreningen gratulerar Stig till den fina utmärkelsen och tackar för det arbete han gjort under alla år! Grattis också till alla andra pristagare!
Du kan se hela prisutdelningen här https://www.youtube.com/watch?v=sfxv1FXXGAk

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen