Herrfotbollen 2022

Vi kan glatt meddela att herrlaget har kommit igång efter två säsonger utan seriespel. Säsongen 2020 fick vi inte resa till Sverige pga. gränsrestriktionerna, men fick behålla platsen i division 6. Samma visa under föregående säsong, men då valde Upplands Fotbollsförbund att inte ge oss möjligheten att spela kvar i division 6, utan vi blev degraderade till lägsta serien och börja om. Surt, men inte mycket vi kunde göra åt den saken. Nu är vi anmälda till division 8 i Upplandsserien!

Vi har i dagarna gjort klart med tränarduon som ska hålla i spakarna under kommande säsong. Andreas ”Jansson” Rosenberg fortsätter som huvudtränare och assisterande tränare blir Kristoffer ”Ecki” Eklund. Jätteglada att ha er med! Vi har smygtränat ett par gånger i december redan, en hel del spelare från laget har dykt upp, men också ett par nya ansikten. Vi skulle ha kört igång nu i mitten av januari, men då vi inte får träna inomhus samt att vädergudarna inte varit med oss för att träna ute så blir första träningen nästa vecka torsdag på nya WHA!

Är det så att du står utan klubb och vill spela 11-manna seriespel i sommar så är man välkommen upp och träna med oss! Hör av er till lagledare Magnus Gunnarsson om du är intresserad. E-post mgunnars@icloud.com eller tel. 044 030 5653.

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen