Vill du tävla i föreningsstafetten i Kanonloppet?

Lördag den 9 oktober är det dags för det traditionella Kanonloppet. Vill du vara med I HIKs lag i föreningsstafetten? Anmäl ditt intresse till hik@aland.net så ser vi hur många som är intresserade. Stafetten är totalt 22,5 km uppdelat på 6 olika sträckor, den längsta är 8,5 km och den kortaste 500 m så det finns något för alla oavsett ålder och ork. Om intresse finns bland föreningens medlemmar för ett lag eller två så betalar föreningen anmälnigsavgiften om 120 euro.

Anmäl ditt intresse till föreningen senast den 1 oktober.

Mer information hittar du på Motionsförbundets hemsida

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen