Beställ HIK dräkt

Nu kan man åka in till Sportia Åland i Maxinge och prova storlek på HIK dräkt.

Det finns unisex, dam och juniorstorlekar, Det går att beställa olika storlekar på byxa och överdel.

Märket är Craft och modellen heter evolve. Man går till kassan och ber att få prova dräkt för HIK. När du vet vilka storlekar du vill ha skicka ett mail till hik@aland.net så sammanställer vi totala beställningen.

Senast fredag den 15 oktober vill vi ha din beställning. Det tar sedan 2-3 veckor att få kläderna till Åland och klubbmärket tryckt upp till vänster på överdelen. Var noga med att meddela om du ska ha unisex, dam eller juniorstorlek.

Vuxenstorlekarna överdel kostar 34 euro och juniorstorlekarna kostar 29 euro för överdelen inkl tryck. Byxan kostar 32 euro för vuxen och 28 euro för junior. Har ni frågor så hör av er till oss.

Senaste inlägg

Scroll to Top