Lyckat firande

Idag firade föreningen 80 år med en jublieumsdag på Hammarvallen. Det blev en lyckad och välbesökt dag. Många kom och besökte oss och många stannade länge. Det fanns prova på aktiviteter av olika slag, hoppborgen från Leklandet var populär likaså boule. Hamburgarna åts med god aptit, de nya mössorna och pannbanden väckte intresse och några passde på att beställa ny HIK dräkt.

Jubileumsutställningen i klubbrummet fick många att stanna upp och minnas, klippböckerna som sträcker sig från 1971 fick stor uppmärksamhet och flera besökare var imponerade över att föreningen hade dessa.

Kommundirektör Kurt Carlsson höll ett uppskattat tal och kommunstyrelsens viceordförande Niklas Danielsson uppvkatade med en uppskattad gåva. Även Ålands fotbollförbund uppvakatade genom Sportchefen Daniela Haglund. Från Åland United dök ordförande Conny Eklund och viceordförande Bo Eriksson upp och gratulerade med en fin gåva. Hammarlands frivilliga brandkår som fanns på plats hela dagen och bjöd både barn och vuxna på uppskattade åkturer i brandbilen passade också de på att överräcka en jubileumsgåva. Tore Jansson överlämnade en mycket vacker egentillverkad skärbräda i trä. Även Gun Helenius uppvakatde föreningen. Sunds IF har skickat gratulationer.

Från styrelsens sidan vill vi uttrycka vårt varmaste tack för alla gratulationer, tack till alla som besökte oss idag, otroligt roligt att se så mycket liv och rörelse på Hammarvallen och så många olika generationer. Det verkar som vi på inkommande höstmöte till och med får en för föreningen helt ny sektion!

Tusen tack också till alla som hjälpte till att arrangera dagen!

Reportrar och fotografer från Nya Åland, Ålandstidningen och Ålandsradio fanns på plats. Här hittar du radions intervjuer och bilder

Tack för idag

Annica Mattsson,

ordförande

Senaste inlägg

Föreningsfesten

Vi kommer att vara med på lördag.Vi kommer att finnas vid kompassen.Kom och hälsa på så vi kan berätta om fotbollskolan i sommar, vad som

Läs mer »

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »
Rulla till toppen