Tuffa matcher i helgen..

Då rustar vi för fotboll hela helgen igen!

På lördag 29 augusti tar vårt samarbetslag FC Åland (P14) emot SK Iron från Björklinge. Senast lagen möttes så blev det en knapp seger för ålänningarna. FC ligger i mitten av tabellen med 20 insamlade poäng och SK Iron har placerat sig längre ner i tabellen.

Efter skolstarten har flera av FCs spelare dragit på sig förkylningar och infektioner samt ytterligare någon kille är skadad – så det kan bli en kämpig match mot Björklinge-killarna på lördag. Matchen blåses igång redan 14:15.

På söndagen 30:e så blir det ännu tuffare då HIK div 7 lag möter Östervåla IF.

Senast lagen möttes spelade man oavgjort, men Östervåla har inte tappat poäng på de senaste sju matcherna och man skuggar serieledarna med sina 27 poäng.

HIK har haft flyt och marginalerna på sin sida sett från juni och framåt, dock föll man tungt mot IK Hinden förra helgen och laget behöver jobba hårt för att undvika ytterligare en förlust på söndag. Domaren blåser igång matchen kl. 15.00.

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen