Tuffa matcher i helgen..

Då rustar vi för fotboll hela helgen igen!

På lördag 29 augusti tar vårt samarbetslag FC Åland (P14) emot SK Iron från Björklinge. Senast lagen möttes så blev det en knapp seger för ålänningarna. FC ligger i mitten av tabellen med 20 insamlade poäng och SK Iron har placerat sig längre ner i tabellen.

Efter skolstarten har flera av FCs spelare dragit på sig förkylningar och infektioner samt ytterligare någon kille är skadad – så det kan bli en kämpig match mot Björklinge-killarna på lördag. Matchen blåses igång redan 14:15.

På söndagen 30:e så blir det ännu tuffare då HIK div 7 lag möter Östervåla IF.

Senast lagen möttes spelade man oavgjort, men Östervåla har inte tappat poäng på de senaste sju matcherna och man skuggar serieledarna med sina 27 poäng.

HIK har haft flyt och marginalerna på sin sida sett från juni och framåt, dock föll man tungt mot IK Hinden förra helgen och laget behöver jobba hårt för att undvika ytterligare en förlust på söndag. Domaren blåser igång matchen kl. 15.00.

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen