Helgens fotboll på vallen!

Hösten börjar göra sig påmind och det vackra sensommar vädret börjar försvinna. Men fotbollen bryr sig inte om vädret – vi har matcher som skall spelas oberoende solsken eller regn!

Inkommande lördag 5 september anländer ännu ett lag från Björklinge till Hammarvallen. HIK möter då SK Iron i division 7 med avspark kl. 14.30.

SK Iron jagar tabellens andra/tredje plats med bara 2 poäng under Östervåla och Runhällen. HIK-gänget ställde till det för Östervåla förra helgen genom att respektöst ta ÖIFs ”säkra” trepoängare. Om Thonys gäng spelar på samma sätt på lördag så kanske HIK kan ställa till det för flera av lagen i toppstriden.

Söndagen 6 september är det återigen dags för vårt samarbetslag FC Åland P13 att bjuda in till match på Hammarvallen. Även här är det ett av lagen i toppstriden, BKV Norrtälje, som anländer till Åland. Senast lagen möttes tog BKV en 3-0 seger, men vi är säkra på att Jannes killar och tjejer kommer att ge allt för poängen i denna match skall stanna på Åland.

Matchen på söndag sparkas igång kl. 15.00.

Välkomna på fotbollshelg på Hammarvallen!

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top