Idel förluster

Alandia cup gänget har spelat tre matcher i dag. Morgonmatchen VaNL keltainen var en jämn historia där HIK hade stora chanser att ta sin första poäng men tyvärr blev det inte så. Vi skapade flera riktig bra målchanser men lyckades bara göra ett mål. Det var den alltid ettiga och hårtarbetande Edvin Christensen som stressade målvkaten till ett misstag och lyckades få in bollen i mål. HIK hade en riktigt bra period där man som sagt var nog med lite mer ettrighet hade gjort ett par mål till. Så blev det inte utan istället fick motståndarna några till synes onödig mål.

Andra matchen mot GC Viikingit punainen var mer ojämn. Viikingit var spelmässigt bättre än HIK men våra spelare jobbade bra och gjorde sitt bäste för att följa ledarnas direktiv om att hålla ihop lagdelarna och göra det trångt för motståndarna, särskilt i första halvlek. HIK fick också till någon enstaka bra kontring. I andra halvlek tröttnade några av spelarna och orkade inte riktigt göra sitt jobb på planen, vilket naturligtvis straffade sig. Men som helhet en klart godkänd match där spelarna visade att de kan ta taktiska direktiv och de jobbade som ett lag ska jobba, tillsammans.

Dagens sista match blev en mindre rolig upplevelse. Storförlust med 10-0 mot EPS Valkoinen och då gjorde ändå målvakten William Egenfelt en fantastisk insats och gjorde otaliga kvalificerade räddingar. EPS var bättre tom klart bättre men 10-0 känns väl mycket. Det fina lagarbetet från förmiddagen var som bortblåst. Spelarna jobbade en i taget istället för att hjälpa varandra och då blir det svårt att åstadkomma något bra.

I morgon spelar laget de två sista matcherna i årets Alandia cup och då plockar vi fram kämpaandan igen och jobbar ända in i kalklet, tillsammans!

/annica

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen