Förluster men spräckt nolla

Idag inleddes så matcherna i Alandia cup. HIK mötte PPj blå i en riktigt jämn match i hällande regn, Alandia cup-väder så att säga. Det var drygt 5 minuter kvar när motståndarna lyckades göra 1-0 och va bara farten gjorde de två mål till. Förlust med 3-0 alltså. Tränare Peter Pussinen sammanfattade matchen så här: ”En jättebra match av alla spelare idag, vi höll ihop lagdelarna på ett mycket bättre sätt än oftast, alla hjälpte varandra. Vi är stolta över lagets insats i första matchen! Det var endast sista fem minuterna som vi tappade lite positioner och då trillade ju ett par mål in också. Det bekräftar bara att vi gjorde allt rätt fram tills dess.”

I andra matchen mötte HIK ett bättre motstånd i form av S-V Keltainen. Det laget var några nummer för stora för vårat tappert kämpande gäng. Vi hängde inte med i deras bolltempo och tappade våra positioner men vi gjorde ett väldigt snyggt mål halvvägs in i den andra halvleken. Edvin Christensen passade in perfekt löpboll till Samuel Andersson som stormade fram från halva plan. Samuel sprang ifrån sina försvarare och sköt snyggt och behärskat in bollen i mål över motståndarnas utrusande målvakt. Mycket vackert! Efter målet skapade HIK några riktigt vassa målchanser till men utan att göra fler mål. Så trots stor förlust gjorde vi det vackraste målet!

I morgon kl 8.50 på Backeberg är det nya tag som gäller.

/Annica

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen