Cupäventyret över för denna gång

Så är cupäventyret för HIK P/F04/03 över för denna gång. Roliga dagar där både spelare och ledare har lärt sig många nya saker och för varje match som gått har utvecklingen märkts. Idag spelade vi två matcher. Den första på förmiddagen sumerar tränare Peter såhär, ”Jajamän. Hik p/f-04 tog sin första poäng i Alandia Cup! Och sättet man gjorde det på är imponerande. För motståndet stod ett topplag med 16 insamlade poäng. Lagdelarna höll samman på exemplariskt vis och backlinjen var bland det stabilaste jag sett i åldersgruppen! Vi tränare är mycket nöjda och stolta, det ska ALLA ni spelare också vara! En till likadan kämpinsats i sista matchen och vi går med högt buret huvud ur den här turneringen!”

Det var tabelltvåan som vi mötte och före matchen lovade alla spelare varandra att göra sitt allra bästa hela matchen. Och de höll verkligen sina löften, vilket gäng! Som de spelade och kämpade och skapade målchanser. Deras insats gav också utdelning och för första gången i turneringen gjorde HIK det första målet. Edvin Christensen jobbade sig fram och avlossade ett bra skott. Skottet tog i ribban och studsade ut i straffområdet. Där var Amanda Eriksson påpassligt på plats och stötte in 1-0! Glädjen var stoooor, kan jag lova. Både på och utanför planen. Laget fortsatte jobba lika fint och koncentrerat tillsammans och även fast motståndarna kom åt att kvittera bekom det inte laget särskilt mycket. Alla spelare visade stort hjärta och vek inte ner sig, så roligt att se!

I dagens andra och turneringen sista match blev förlust men även här stod alla upp och gjorde sitt bästa. Många visade trötthetssymptom men de gav sig inte. Det andra laget var helt enkelt bättre men som ledare kan man inte begära mer än att spelarna gör sitt bästa efter sin egen förmåga och det gjorde de. Många stolta föräldrar fanns där och stöttade sina barn och barnen stöttade och peppade varandra.

Nu är det slut och lite välbehövlig vila för både spelare och ledare fås innan det är dags att jobba vidare mot nya mål.

I laget har följande spelare varit med: William Egenfeldt, Samuel Andersson, Elias Gatelin, Fredrik Österberg, Theo Sjöblom, Teodor Sjöblom, Leo Eriksson, Edvin Christensen, Jonas Hellström, Abbe Mattsson, Cassandra Eriksson, Roxana Stoia, Elin Andersson, Tilde Gustavsson och Amanda Eriksson. Ledare: Peter Pussinen, Andreas Sjöblom och Lollo Haldin.

/Annica

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen