Träffsäker?!

HIK erbjuder ett unikt tillfälle för åländska unga fotbollsspelare att under 2 dagar, 11 – 13 september, träna träffsäkerhet tillsammans med tillslagsexperten Eija Feodoroff.

Eija är unik i fotbollssammanhang. Den ena veckan kan hon slipa skottövningar med 11-12 åringar och veckan efter anlitas hon av allsvenska klubbar eller storklubbar i Europa.

Nu kommer Eija till Åland och arrangerar tillsammans med Hammarlands IK 2 st Tillslags Camp där spelare utbildas i att utveckla sina passningar och skott. Spelarna tränas att få en fungerande tillslagsteknik i de många olika matchsituationer som man ställs inför.

Alla åländska spelare födda -04 till -00 inbjudes härmed att delta i Tillslags utbildningen på Hammarvallen, pris 90 euro!

I priset ingår middag, lunch och mellanmål. Varje deltagare får dessutom t-shirt och skopåse.

För mera information om utbildningen se informationsbladet här nedan samt även info på www.tillslag.se eller Tillslag på Facebook (klicka på länken).

OBS! Vi har begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Klicka här för att anmäla dig till utbildningen!

Tillslag med Eija Feodoroff

Senaste inlägg

Föreningsfesten

Vi kommer att vara med på lördag.Vi kommer att finnas vid kompassen.Kom och hälsa på så vi kan berätta om fotbollskolan i sommar, vad som

Läs mer »

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »
Rulla till toppen