Juniorerna tävlade i teknik

dag hölls tekniktävlingarna för fotbollsjuiorerna i Eckeröhallen. 11 HIK juniorer från P04 och P/F02/03 grupperna deltog. Alla kämpade på och gjorde sitt bästa för att förbättra sina resultat från tidigare år.

I P03 knep Linus Gustavsson en tredjeplats och i F03 som var en intern uppgörelse tog Cassandra Eriksson hand om bronset medan Elin Andersson fick silver och Amanda Eriksson guld.

Övriga HIK deltagare var i P04: Elias Gatelin, Teodor Sjöblom och Leo Eriksson, P03: Samuel Andersson och Arvid Blomqvist, F03: Roxana Stoia och i F02: Tilda Engström. Tekniktävlingarna är ett bra träningstillfälle där man får tävla dels mot sig själv men också mot andra från övriga föreningar. /Annica

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top