Juniorerna tävlade i teknik

dag hölls tekniktävlingarna för fotbollsjuiorerna i Eckeröhallen. 11 HIK juniorer från P04 och P/F02/03 grupperna deltog. Alla kämpade på och gjorde sitt bästa för att förbättra sina resultat från tidigare år.

I P03 knep Linus Gustavsson en tredjeplats och i F03 som var en intern uppgörelse tog Cassandra Eriksson hand om bronset medan Elin Andersson fick silver och Amanda Eriksson guld.

Övriga HIK deltagare var i P04: Elias Gatelin, Teodor Sjöblom och Leo Eriksson, P03: Samuel Andersson och Arvid Blomqvist, F03: Roxana Stoia och i F02: Tilda Engström. Tekniktävlingarna är ett bra träningstillfälle där man får tävla dels mot sig själv men också mot andra från övriga föreningar. /Annica

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen