Juniorerna tävlade i teknik

dag hölls tekniktävlingarna för fotbollsjuiorerna i Eckeröhallen. 11 HIK juniorer från P04 och P/F02/03 grupperna deltog. Alla kämpade på och gjorde sitt bästa för att förbättra sina resultat från tidigare år.

I P03 knep Linus Gustavsson en tredjeplats och i F03 som var en intern uppgörelse tog Cassandra Eriksson hand om bronset medan Elin Andersson fick silver och Amanda Eriksson guld.

Övriga HIK deltagare var i P04: Elias Gatelin, Teodor Sjöblom och Leo Eriksson, P03: Samuel Andersson och Arvid Blomqvist, F03: Roxana Stoia och i F02: Tilda Engström. Tekniktävlingarna är ett bra träningstillfälle där man får tävla dels mot sig själv men också mot andra från övriga föreningar. /Annica

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen