Juniorerna tävlade i teknik

dag hölls tekniktävlingarna för fotbollsjuiorerna i Eckeröhallen. 11 HIK juniorer från P04 och P/F02/03 grupperna deltog. Alla kämpade på och gjorde sitt bästa för att förbättra sina resultat från tidigare år.

I P03 knep Linus Gustavsson en tredjeplats och i F03 som var en intern uppgörelse tog Cassandra Eriksson hand om bronset medan Elin Andersson fick silver och Amanda Eriksson guld.

Övriga HIK deltagare var i P04: Elias Gatelin, Teodor Sjöblom och Leo Eriksson, P03: Samuel Andersson och Arvid Blomqvist, F03: Roxana Stoia och i F02: Tilda Engström. Tekniktävlingarna är ett bra träningstillfälle där man får tävla dels mot sig själv men också mot andra från övriga föreningar. /Annica

Senaste inlägg

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »
Rulla till toppen