Lilla Fotbollsgalan 21 nov!

Alla fotbollsjuniorer som deltagit i årets verksamhet samt våra tränare och lagledare inbjudes till säsongsavslutning den 21 november på Ålands Hotell & Restaurangskola med start kl. 18.30! Vi firar året tillsammans med lite god mat och mumsig efterrätt.

Juniorutskottet delar ut medel från Henrik Carlssons minnesfond till någon av våra duktiga fotbollsspelare och lagen kommer att dela ut sina egna priser. Vem skall bli Årets lag och vem är Årets ledare?

Juniorutskottet behöver din anmälan senast den 12 november (anmälningen stängd).

Inbjudan säsongsavslutning

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top