Lilla Fotbollsgalan 21 nov!

Alla fotbollsjuniorer som deltagit i årets verksamhet samt våra tränare och lagledare inbjudes till säsongsavslutning den 21 november på Ålands Hotell & Restaurangskola med start kl. 18.30! Vi firar året tillsammans med lite god mat och mumsig efterrätt.

Juniorutskottet delar ut medel från Henrik Carlssons minnesfond till någon av våra duktiga fotbollsspelare och lagen kommer att dela ut sina egna priser. Vem skall bli Årets lag och vem är Årets ledare?

Juniorutskottet behöver din anmälan senast den 12 november (anmälningen stängd).

Inbjudan säsongsavslutning

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen