Lilla Fotbollsgalan 21 nov!

Alla fotbollsjuniorer som deltagit i årets verksamhet samt våra tränare och lagledare inbjudes till säsongsavslutning den 21 november på Ålands Hotell & Restaurangskola med start kl. 18.30! Vi firar året tillsammans med lite god mat och mumsig efterrätt.

Juniorutskottet delar ut medel från Henrik Carlssons minnesfond till någon av våra duktiga fotbollsspelare och lagen kommer att dela ut sina egna priser. Vem skall bli Årets lag och vem är Årets ledare?

Juniorutskottet behöver din anmälan senast den 12 november (anmälningen stängd).

Inbjudan säsongsavslutning

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen