Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser ut som förra säsongen då Ante har huvudansvaret för truppen och träningarna. Ante kommer även att spela denna säsong. Ecki kommer således vara assisterande tränare och fungerar även som matchcoach. Vi är otroligt glada att dessa herrar fortsätter ”ett år till”!

Herrlaget kommer spela i div. 7 östra i Upplandsserien. En serie som vi vann för ett par år sedan. Division 7 östra är en ren roslagsserie (förutom oss då) och består av Hallsta IK 2, Roslagsbro IF 2, Rimbo IF, Rö IK 2, Edsbro IF, IF Ferro, Rådmansö SK 2, Rånäs IF och Söderbykarl IF.

Mer info om laget och försäsongen kommer efter årsskiftet!

HIK önskar alla en God Jul & Gott Nytt År!

 

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen