Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser ut som förra säsongen då Ante har huvudansvaret för truppen och träningarna. Ante kommer även att spela denna säsong. Ecki kommer således vara assisterande tränare och fungerar även som matchcoach. Vi är otroligt glada att dessa herrar fortsätter ”ett år till”!

Herrlaget kommer spela i div. 7 östra i Upplandsserien. En serie som vi vann för ett par år sedan. Division 7 östra är en ren roslagsserie (förutom oss då) och består av Hallsta IK 2, Roslagsbro IF 2, Rimbo IF, Rö IK 2, Edsbro IF, IF Ferro, Rådmansö SK 2, Rånäs IF och Söderbykarl IF.

Mer info om laget och försäsongen kommer efter årsskiftet!

HIK önskar alla en God Jul & Gott Nytt År!

 

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Rulla till toppen