Säsongspremiär!

Efter ett lite längre uppehåll på ca 2,5 år utan tävlingsmatcher så väntar säsongspremiär nu på söndag mot Roslagsbro IF 2. Vi har fått börja om i seriesystemet i division 8 östra, då vi inte kunde resa över till Sverige förra säsongen pga. pandemiläget. Det ska bli väldigt spännande att äntligen få spela matcher med mer betydelse.

Hur har försäsongen sett ut då? En del spelare har lagt ner pga. motivationsbrist, men vi har istället fått in en del nya spelare, med erfarenhet av spel högre upp i seriesystemet. Däremot har vi sänkt på träningsdosen till endast en träning i veckan, för att återspegla nivån som vi spelar på och att flera i laget kombinerar fotbollen med familjeliv. Vi har spelat två träningsmatcher som fungerat som ett uppvaknande ur dvalan. Först åkte vi på pisk av ett piggt Jomala IK, med många unga spelare som gillade att springa mycket mer än oss. Matchen slutade 3-0. Sedan spelade vi mot Jomala IK 2, men som även bestod av en hel del av deras spelare från deras förstalag. Vi höjer oss i den matchen som slutar 1-1. JIK 2 har vi förövrigt i vår serie, så det blir derbymatcher i sommar!

Vi kommer till första seriematchen med full trupp och ska försöka sätta vårt spel, helt enkelt. Om motståndarna Roslagsbro IF 2, är det svårt att sia något om, förutom att de i grunden har en ung, jämnbra trupp på 20-25 spelare som fördelas på deras förstalag i division 5 och andralaget i vår serie. Eftersom vi möter många andralag så vet man aldrig vilken spelare de kommer med. Vi kommer dock vara taggade och ska försöka inkassera första 3 pinnarna i året serie! Vi ses på söndag!

Match: HIK – Roslagsbro IF 2
När: Söndag 24 april kl. 15.00
Var: WHA konstgräs (b-plan)

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen