Vilken verksamhet ska vi bedriva? hjälp oss genom att svara på en kort enkät

Vilken verksamhet ska vi bedriva inom föreningen? HIK är en ideell förening, vars verksamhet bedrivs av och för medlemmarna. Idag har vi ett herrlag i fotboll och ett i innebandy. Ett mixed lag i volleyboll, ett gäng glada herrar i varierande åldrar som tränar fotboll en gång i veckan samt ett fotbollslag för flickor och pojkar födda 2011-12 samt några få juniorer som håller på med lite innebandy och lite friidrott.

Föreningen fyller 80 år i år och vill bredda och öka verksamheten. Vi önskar att du som förälder klickar på länken och fyller i en kort enkät (4 frågor) . Vilken idrott vill du och dina barn utöva inom föreningen? Kanske vi ska starta upp en för föreningen helt ny gren? Att som förälder delta i sina barns aktiviteter genom att hjälpa till är en förmån

Om du annars har ideér och förslag så ser vi gärna att du kontaktar oss i styrelsen

Allt gott
Styrelsen gm Annica Mattsson

Senaste inlägg

Scroll to Top