P 08-10 har matchdebuterat

I dag spelade våra P08/10 killar sina första matcher någonsin. De debuterade i Vinterserien som spelades i Godbyhallen. 4 matcher á 12min avklarades på en dryg timme så det var intensivt program. För de flesta killarna var det första gången de var i Godbyhallen, massor av publik som hejade. Nye tränaren John Emanuelsson gjorde ett fint jobb och visade stort tålamod och gav mycket uppmuntran till killarna. Våra grabbar visade stor spelglädje och jobbade på allt vad de förmådde. Wilhelm Mattsson och Anton Gustafsson var med från det äldre laget och turades om att stå i mål. De var ett stort stöd för våra orutinerade grabbar. Mycket nytt för de flesta alltså, spelartröjor som hängde till knänan, shortsen var så stora att ingen kunde ha dem. Sedan måste man ju förstås peka ut sina föräldrar på läktaren för sina kompisar mitt under matchen. Vi fick också uppleva när två spelare lade sig på mage mitt på planen och lekte att de vara sälar, en annan stod bredvid och skrattade uppskattande medans den kvarvarande utespelaren jobbade över hela planen för att försöka ta bollen av motståndarna :). Allt har sin tid och det har laget har sprider glädje och är fantastiskt charmiga. /Annica

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen