P 08-10 har matchdebuterat

I dag spelade våra P08/10 killar sina första matcher någonsin. De debuterade i Vinterserien som spelades i Godbyhallen. 4 matcher á 12min avklarades på en dryg timme så det var intensivt program. För de flesta killarna var det första gången de var i Godbyhallen, massor av publik som hejade. Nye tränaren John Emanuelsson gjorde ett fint jobb och visade stort tålamod och gav mycket uppmuntran till killarna. Våra grabbar visade stor spelglädje och jobbade på allt vad de förmådde. Wilhelm Mattsson och Anton Gustafsson var med från det äldre laget och turades om att stå i mål. De var ett stort stöd för våra orutinerade grabbar. Mycket nytt för de flesta alltså, spelartröjor som hängde till knänan, shortsen var så stora att ingen kunde ha dem. Sedan måste man ju förstås peka ut sina föräldrar på läktaren för sina kompisar mitt under matchen. Vi fick också uppleva när två spelare lade sig på mage mitt på planen och lekte att de vara sälar, en annan stod bredvid och skrattade uppskattande medans den kvarvarande utespelaren jobbade över hela planen för att försöka ta bollen av motståndarna :). Allt har sin tid och det har laget har sprider glädje och är fantastiskt charmiga. /Annica

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen