HIK tjejer intresserade av distriktslaget F02

Åland planerar att skicka ett flicklag till distriktlagscupen för F02 som spelas i Eerikkilä i juni nästa år. Av de F0203 tjejer som denna säsong bl.a spelade för HIK har 5 anmält intresse att försöka ta en plats i laget. Det är Tilda Engström, Elin Andersson, Tilde Gustavsson, Roxana Stoia och Amanda Eriksson.

I dag fredag har laget sin andra träning och i morgon lördag kommer laget att spela en match mot IFK P03. Till den här matchen är Tilda, Elin och Amanda kallade. Fler matcher ska spelas kängre fram och då kommer de andra tjejerna få chansen att visa framfötterna. Vi önskar alla tjerna lycka till!

Huvudtränare är Johan Carlsson, assisterande tränare: Ove Nordström och Simon Gustavsson, lagledare: Andreas Carlsson.

/Annica

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen