HIK tjejer intresserade av distriktslaget F02

Åland planerar att skicka ett flicklag till distriktlagscupen för F02 som spelas i Eerikkilä i juni nästa år. Av de F0203 tjejer som denna säsong bl.a spelade för HIK har 5 anmält intresse att försöka ta en plats i laget. Det är Tilda Engström, Elin Andersson, Tilde Gustavsson, Roxana Stoia och Amanda Eriksson.

I dag fredag har laget sin andra träning och i morgon lördag kommer laget att spela en match mot IFK P03. Till den här matchen är Tilda, Elin och Amanda kallade. Fler matcher ska spelas kängre fram och då kommer de andra tjejerna få chansen att visa framfötterna. Vi önskar alla tjerna lycka till!

Huvudtränare är Johan Carlsson, assisterande tränare: Ove Nordström och Simon Gustavsson, lagledare: Andreas Carlsson.

/Annica

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen