Åländskt distriktslag år 2016 för Pojkar -02

Den 16-19 juni, 2016 arrangeras den traditionella distriktscupen (fd Pohjola-cup) i Eerikkilä.

För första gången på flera år finns planer på att även skicka ett eget åländskt lag till turneringen för pojkar födda 2002. Under de senaste åren har några åländska pojkar deltagit i distriktscupen, men har då varit inhysta i ett annat distrikt.

För att säkerställa att Åland kan skicka ett eget lag behöver Ålands Fotbollförbund (ÅFF), veta att det finns tillräckligt många spelare som är intresserade av detta.

Spelare födda 2002, men även födda 2003 är välkomna att anmäla sitt intresse till tränaren Johan Carlsson e-post: johan.carlsson@ifkmariehamn.com

Exakt träningsschema är inte fastslaget och det är upp till föreningarna och tränaren att bestämma hur ofta laget tränar. Rimligt vore att laget träffas minst 2 gånger/månad under perioden november-mars, men i april-juni lite oftare. Träningen bedrivs under vintern på WHA, Vikingavallen och/eller Eckeröhallen. Exakt träningsschema meddelas senare.

Den slutgiltiga truppen består av ca 15 utespelare + 2 målvakter. Om många spelare visar intresse för cupen, sker en uttagning av spelare.

För mera info se i nedanstående bilaga.

Information åländskt distriktslag pojkar födda -02

Senaste inlägg

Scroll to Top