Intresseanmälan åländskt distriktslag F02 år 2016

Den 19-22 juni 2016 arrangeras den traditionella distriktscupen (fd Pohjola-cup) i Eerikkilä, Finland.

För första gången på flera år finns planer på att skicka ett eget åländskt lag till turneringen för flickor födda 02. Under de senaste åren har några åländska flickor deltagit i distriktscupen, men har då varit inhysta i ett annat distrikt.

För att säkerställa att Åland kan skicka ett eget lag behöver Ålands Fotbollförbund (ÅFF) veta att det finns tillräckligt många spelare som är intresserade av detta. De spelare som är intresserade ska anmäla sig enligt instruktionerna i bilagan nedan. Spelare födda 2002, men även födda 2003 är välkomna att anmäla sitt intresse.

Den slutgiltiga truppen består troligtvis av 16 utespelare + 2 målvakter. Om flera än 18 spelare visar intresse för cupen, sker en uttagning av spelare.

Träningar inleds förhoppningsvis i november. Under vintern träffas laget ca 1 gång/månad, men lite oftare månaderna före turneringen. Träningen bedrivs under vintern på WHA, Vikingavallen och/eller Eckeröhallen.

För mera information och intresseanmälan kontakta tränaren Johan Carlsson, på e-post johan.carlsson@ifkmariehamn.com.

Åland Distriktslag F02 år 2016

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top