Endast ett fåtal platser kvar!

Tillslagsutbildningen 11 – 13 september med Eija Feodoroff är snart fullbokad! Vi har endast möjlighet att ta emot 4 deltagare till! De som anmäler sig får nu de sista platserna!

Deltagare som inte lyckas få någon av de sista platserna läggs på vår reservlista. Vi noterar datum och tidpunkt vid anmälan och denna stämpel gäller även vid tilldelning (först i tur) för att få plats vid eventuella avbokningar.

Så skynda att bli bland de som får plats på denna unika kurs med tillslagsexperten som drillar spelare i Allsvenskan, ute i Europa men även juniorer som vill få lärdom att få till det bästa möjliga tillslaget!

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret!

Tidigare nyheter kring kursen hittar du här.

Nyheten uppdaterad 22.6.2015.

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top