God Jul & Gott Nytt Idrottsår!

Hammarlands Idrottsklubb önskar alla medlemmar och idrottare i föreningen en riktigt fridfull Jul och ett Gott Nytt År!

Vi vill även skicka en särskild julhälsning till de sponsorer som under året har stött vår verksamhet; Eckerö Linjen, Ålandstidningen, PAF, Carl Rundberg Ab, Chipsters, Harrys El, Nordea, Uotila & Mattsson, Varggropen, Hugos och Strax Kommunikation!

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top