God Jul & Gott Nytt Idrottsår!

Hammarlands Idrottsklubb önskar alla medlemmar och idrottare i föreningen en riktigt fridfull Jul och ett Gott Nytt År!

Vi vill även skicka en särskild julhälsning till de sponsorer som under året har stött vår verksamhet; Eckerö Linjen, Ålandstidningen, PAF, Carl Rundberg Ab, Chipsters, Harrys El, Nordea, Uotila & Mattsson, Varggropen, Hugos och Strax Kommunikation!

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen