Nya fotbollsspelare välkomnas!

Fotbollssäsongen ligger vilandes i väntan på att jul- och nyårsfirandet skall passera. Men när det nya året 2015 görs sitt intåg så drar vi igång fotbollsträningarna för våra juniorer igen!

Vi börjar med träningarna inne i Eckeröhallen på måndagar från och med 5 januari och även torsdagar för vissa grupper. Längden på träningen varierar beroende på åldersgrupp. För mera detaljer, ta kontakt med tränare/ledare i respektive grupper.

Vi passar på att välkomna alla tidigare spelare som haft en välförtjänt paus och vi välkomnar även nya spelare som vill hänga med oss och spela fotboll på ett kul, men organiserat sätt! Alla barn från Hammarland och Eckerö önskas hjärtligt välkomna!

Träningarna börjar 5 januari

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top