Nya fotbollsspelare välkomnas!

Fotbollssäsongen ligger vilandes i väntan på att jul- och nyårsfirandet skall passera. Men när det nya året 2015 görs sitt intåg så drar vi igång fotbollsträningarna för våra juniorer igen!

Vi börjar med träningarna inne i Eckeröhallen på måndagar från och med 5 januari och även torsdagar för vissa grupper. Längden på träningen varierar beroende på åldersgrupp. För mera detaljer, ta kontakt med tränare/ledare i respektive grupper.

Vi passar på att välkomna alla tidigare spelare som haft en välförtjänt paus och vi välkomnar även nya spelare som vill hänga med oss och spela fotboll på ett kul, men organiserat sätt! Alla barn från Hammarland och Eckerö önskas hjärtligt välkomna!

Träningarna börjar 5 januari

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen