Tekniktävlingar Eckeröhallen 2 nov

Nu är det dags för årets tekniktävlingar i Eckeröhallen! HIK representeras av spelare från pojkar/flickor -03 och pojkar -04.

Namnupprop sker kl. 12.00 då man även blir tilldelad startbana. Detta innebär att man skall vara på plats i hallen i god tid och klart ombytt då namnupprop sker. Momenten som skall utföras är dribbling-skott, nickning, jonglering, dribblingsbana, passning och längdspark. Funktionärer bör vara på plats senast kl. 11.30. Tävlingarna beräknas avslutas med prisutdelning ca kl. 16.00.

För mera information om regler och stationer se här.

HIK önskar alla spelare lycka till på söndag!

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen