Välkommen på guldfest!

Tränarstaben för Åland United skickar en hälsning till HIKs medlemmar och aktiva att komma och se kampen om Ligaguldet inkommande lördag 18 oktober på WHA!

”Bäste/bästa Åland United supporter!

Att stöda ett fotbollslag innebär att stå bakom laget och klubben med högt huvud i nöd och lust. Våra supportrar är bland det viktigaste vi i laget har! Det är för er vi spelar och vi vill alltid se så många som möjligt av er då vi värmer upp och sparkar igång på WHA!

Vi har en möjlighet att tacka er nu på lördag! Vi har en möjlighet att bli bäst i landet! Inget vore då bättre än att se Dig där då! Dig och en massa av Dina vänner! Vi hoppas Du vill ta med Dig Dina nära och kära och komma till WHA till klockan 16.00 nu på lördag. Åland United (Vi=Du, laget, Vi alla) möter då PK-35 i en direkt avgörande match om Ligaguldet!

Ses där! Välkommen!

Gary, Mikael och Edward”

Hälsning från tränarstaben

Senaste inlägg

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »
Rulla till toppen