Välkommen på guldfest!

Tränarstaben för Åland United skickar en hälsning till HIKs medlemmar och aktiva att komma och se kampen om Ligaguldet inkommande lördag 18 oktober på WHA!

”Bäste/bästa Åland United supporter!

Att stöda ett fotbollslag innebär att stå bakom laget och klubben med högt huvud i nöd och lust. Våra supportrar är bland det viktigaste vi i laget har! Det är för er vi spelar och vi vill alltid se så många som möjligt av er då vi värmer upp och sparkar igång på WHA!

Vi har en möjlighet att tacka er nu på lördag! Vi har en möjlighet att bli bäst i landet! Inget vore då bättre än att se Dig där då! Dig och en massa av Dina vänner! Vi hoppas Du vill ta med Dig Dina nära och kära och komma till WHA till klockan 16.00 nu på lördag. Åland United (Vi=Du, laget, Vi alla) möter då PK-35 i en direkt avgörande match om Ligaguldet!

Ses där! Välkommen!

Gary, Mikael och Edward”

Hälsning från tränarstaben

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen