Välkommen på guldfest!

Tränarstaben för Åland United skickar en hälsning till HIKs medlemmar och aktiva att komma och se kampen om Ligaguldet inkommande lördag 18 oktober på WHA!

”Bäste/bästa Åland United supporter!

Att stöda ett fotbollslag innebär att stå bakom laget och klubben med högt huvud i nöd och lust. Våra supportrar är bland det viktigaste vi i laget har! Det är för er vi spelar och vi vill alltid se så många som möjligt av er då vi värmer upp och sparkar igång på WHA!

Vi har en möjlighet att tacka er nu på lördag! Vi har en möjlighet att bli bäst i landet! Inget vore då bättre än att se Dig där då! Dig och en massa av Dina vänner! Vi hoppas Du vill ta med Dig Dina nära och kära och komma till WHA till klockan 16.00 nu på lördag. Åland United (Vi=Du, laget, Vi alla) möter då PK-35 i en direkt avgörande match om Ligaguldet!

Ses där! Välkommen!

Gary, Mikael och Edward”

Hälsning från tränarstaben

Senaste inlägg

Scroll to Top