Fotboll på kanelbullens dag!

HIKs P04-lag besökte UIF-dagen den 4 oktober. Dennis och Lollo som är lagledare har summerat dagen i Uppsala.

”Vi valde att fara till Uppsala och spela fotboll även detta år eftersom vi var där ifjol och kände oss väldigt nöjda med cupen och resan som helhet. Inför valet ifjol så fick vi bra och positiv info från vårt -03-lag som också har deltagit i UIF-dagen tidigare.

Detta år så deltog ca 75 lag från åldern 6 – 12 år. Vi kunde snabbt konstater att arrangören återigen har lyckats mycket bra! Målsättningen för vårt lag var att tillsammans få komma utanför Ålands gränser. Alla i laget var med och vi lånade även in några killar inför denna cup.

UIF-dagen bjöd på tufft motstånd men våra härliga killar var jätte glada trots förluster! Kanske var det den mumsiga lunchsoppan som en killarnas föräldrar hade lagat och tagit med, som smittade ner oss med glatt humör? Att få kanelbulle till efterrätt på självaste kanelbullens dag var en höjdare!

Behöver vi berätta att det blev en självklarhet att avsluta denna roliga dag med middag på McDonalds, något som killarna verkligen uppskattade.”

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen