Fotboll på kanelbullens dag!

HIKs P04-lag besökte UIF-dagen den 4 oktober. Dennis och Lollo som är lagledare har summerat dagen i Uppsala.

”Vi valde att fara till Uppsala och spela fotboll även detta år eftersom vi var där ifjol och kände oss väldigt nöjda med cupen och resan som helhet. Inför valet ifjol så fick vi bra och positiv info från vårt -03-lag som också har deltagit i UIF-dagen tidigare.

Detta år så deltog ca 75 lag från åldern 6 – 12 år. Vi kunde snabbt konstater att arrangören återigen har lyckats mycket bra! Målsättningen för vårt lag var att tillsammans få komma utanför Ålands gränser. Alla i laget var med och vi lånade även in några killar inför denna cup.

UIF-dagen bjöd på tufft motstånd men våra härliga killar var jätte glada trots förluster! Kanske var det den mumsiga lunchsoppan som en killarnas föräldrar hade lagat och tagit med, som smittade ner oss med glatt humör? Att få kanelbulle till efterrätt på självaste kanelbullens dag var en höjdare!

Behöver vi berätta att det blev en självklarhet att avsluta denna roliga dag med middag på McDonalds, något som killarna verkligen uppskattade.”

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top