Rapport från Maxi cupen!

Tränare Annica rapporterar från Maxi cupen:

”Fin och rolig helg har vi haft i Uppsala. Skaffat massa nya erfarenheter, bott bra, ätit bra och sovit gott har vi gjort mellan alla jämna och spännande matcher. Många skratt har hörts från början till slut både från barn och föräldrar.” Som alltid skönt att komma hem och få vila öronen lite :).

Fått spontanberöm från en AIK tränare över hur fint lag vi har och framförallt var han imponerad över våra tjejer. ” De spelar riktigt bra, de är tuffa och de viker inte ner sig”.

Lite förvånad är jag över hur unikt det verkade att ha ett mixed lag med 50/50 tjejer/killar. Alla våra motståndare var förundrade över att tjejer och killar kan spela tillsammans mot killar! Extra skönt att ta två vinster då och bli tvåa i B-slutspelet. Därmed fick vi också hem vår första pokal! Den är spelarna rörande överens om att den ska förvaras i klubbrummet för allmän beundran!

Alla spelare kunde komma med utom Edvin som tyvärr var skadad. Vi hoppas att han snart är med och spelar igen. Annars en bra arrangerad cup där allt flöt på fint.”

Senaste inlägg

Scroll to Top