Cupspel inkommande helg!

Hammarlands IKs juniorlag PF03 och P04 är på väg till Uppsala för att spela cup inkommande helg. Detta är andra året i följd man väljer att ta båten över till Sverige. Laget -03 kommer att spela Maxi cupen och -04 deltar i UIF-dagen. Vi har lyckats få en kort pratstund med 03-tränaren Annica och lagledare Erica.

Vad är Maxi cupen? – De är en cup som växer från år till år och spelas i Uppsala den 4 – 5 oktober, förklarar Erica och fortsätter med att: – Vi kommer att spela 3 matcher på lördagen och 1 eller 2 matcher på söndagen. Vi tar cupen som en avslutning på detta år och det kan även bli den sista cupen som våra flickor och pojkar spelar tillsammans som ett lag.

Hur är stämningen inför cupen? Annica och Erica ler och säger: – Alla tycker det är spännande att åka till Sverige och spela cup! Och det är minst lika spännande att sova på hotell, inflikar Annica. Erica och Annica är helt överens om att dom tillsammans med laget kommer att umgås och ha riktigt kul den kommande helgen! Vi som måste vara hemma blir nästan lite avundsjuka.

HIK har inte lyckat nå tränarna för 04-laget, som samma helg deltar i UIF-dagen, men vi vet att laget är peppade och ”bullar” upp för massor av matcher även i denna grupp!

Vi önskar våra lag lycka till i helgen!

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen