Ny hemsida lanseras!

Hammarlands IK tackar återigen Strax Kommunikation, som för andra gången i följd, har medverkat till att HIK vinner på webben! Nu lanserar vi tillsammans föreningens nya uppfräschade hemsida!

Vi har nu möjliggjort att våra medlemmar, våra aktiva idrottare och andra besökare kan lägga kommentarer till våra nyheter men även kalenderinlägg. Kommunicera gärna med oss eller varför inte bara berätta att ni varit och hälsat på oss på nätet.

För våra medlemmar i styrelse och sektioner samt ledare och tränare så har vi även skapat ett Intranät där man snabbt kan hämta information om aktuella regelverk med mera.

Vi hoppas att ni uppskattar vår nya sida! Hör gärna av er om ni har tips eller idéer för hur vi kan utveckla vårt informationsflöde!

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top