Hjälp att fixa fasaden

Det fina klubbhuset vid Hammarvallen behöver lite eller egentligen ganska mycket omvårdnad. Vi ska både tvätta och måla fasaden men före vi kan göra det behöver vi byta fasaden halvvägs upp på södra gaveln och halva framsidan. Finns det några som kan hjälpa till med det ett par dagar eller kvällar, ett par timmar? VI har en frivillig men det skulle vara enklare, lättare, roligare och snabbare om man kan vara två, tre stycken. Uppgiften är att ta ner befintlig fasad, dra ett lager färg över den nya panelen och spika upp den ca 12 m lång sträcka.

Kontakta Annica 040 5762021 om du vill hjälpa till, det uppskattas mycket.

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen