Hjälp att fixa fasaden

Det fina klubbhuset vid Hammarvallen behöver lite eller egentligen ganska mycket omvårdnad. Vi ska både tvätta och måla fasaden men före vi kan göra det behöver vi byta fasaden halvvägs upp på södra gaveln och halva framsidan. Finns det några som kan hjälpa till med det ett par dagar eller kvällar, ett par timmar? VI har en frivillig men det skulle vara enklare, lättare, roligare och snabbare om man kan vara två, tre stycken. Uppgiften är att ta ner befintlig fasad, dra ett lager färg över den nya panelen och spika upp den ca 12 m lång sträcka.

Kontakta Annica 040 5762021 om du vill hjälpa till, det uppskattas mycket.

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen