Kurs för fotbollsledare!

I samarbete med HIK arrangerar Tillslags Eija Feodoroff utbildning för ledare på Åland i juli.

Ledarutbildningen sker lördagen 23.7 (9.30 – 17.00) och lediga platser finns fortfarande på denna heldagskurs. Anmäl dig till ledarkursen genom att klicka här.

Eija Feodoroff har i över 20 år arbetat professionellt med att utveckla fotbollsspelares tillslag. Hennes erfarenheter och kunskap har hon förmedlat till ledare och spelare på olika nivåer i såväl svenska som internationella klubb- och landslagsmiljöer.

Eija jobbar världen över utifrån sin drivkraft om att precis alla förtjänar möjligheten att utveckla ett bra tillslag och få kunskapen om vad det är som faktiskt ligger till grund för det. Läs mera om Eijas arbete här.

Lediga platser finns även fortfarande för spelare till den enskilda träning fredagen 29.7 (17.00 – 18.30), övriga camper samma vecka är fullbokade.

Senaste inlägg

Scroll to Top