Tillslag.se med Eija tillbaka!

Hammarlands IK har glädjen att välkomna Eija Feodoroff och hennes crew tillbaka till Åland!

Under juli månad kommer Eija att hålla 4 utbildningar och 1 träningstillfälle. Det blir en utbildning enbart för ledare lördagen den 23 juli. På måndagen 25 juli och tisdagen 26 juli hålls därefter 2 individuella utbildningar för spelare. På torsdagen 28 juli blir det en tredje utbildning för spelare och fredagen avslutas med ett träningstillfälle för de som är intresserade. Åldersgrupper som kan delta för spelare är födda -99-04.

Ledare- och spelarutbildningen består av både teori och praktisk träning inklusive lunch och lättare mellanmål (ej träningstillfället på fredagen).

OBS! Vi har ett begränsat antal platser (20 platser för ledare och 16 platser för spelare/dag) så först till kvarn gäller.

För anmälan och mera information – klicka här!

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen