Hälsningar från Zemite skola i Lettland!

Förra veckan kom ett brev till Hammarlands IK från Lettland. Det visade sig till vår stora glädje vara ett tackbrev från Zemite Skola i Kandava Lettland!

HIK blev i oktober -15 kontaktade av Siv Tingsvik som undrade om vi hade kläder m.m. som vi kunde avvara och skicka till hjälpbehövande i Lettland. Det var på gång en ny sändning med Sune Häggblom som på eget initiativ regelbundet far till Lettland med varor.

Vi plockade ihop fotbollar och träningskläder som inte längre används i verksamheten och gjorde även ett upprop till våra medlemmar och övriga kommuninnevånare. Således kunde vi samla ihop lite som vi, med hjälp av kommunens vaktmästare, skickade vidare för upphämtning av Sune inför Lettlands resan.

Vi vill därför förmedla tackbrevet till er alla som lade en hjälpande hand och förstås även till Siv och Sune som såg till att hjälpen kom fram!

Ta gärna del av bilderna nedan från Zemite Skola som visar barn som fick t-shirts med HIKs klubbemblem!

Greetins from Latvia

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top