Sista hemmamatchen för säsongen

Idag lördag 19 september med avspark kl. 14.30 spelas HIKs sista hemmamatch för säsongen.

Motståndare är Harbo IF som leder serien och som endast har en förlust under hela säsongen. Harbo kan säkra sin första plats idag genom att spela hem vinsten till Sverige.

Vi håller som håller på hemmalaget hoppas naturligtvis att vårt lag gör allt man kan för att inte ge någon seger utan kamp. HIK har haft några kämpiga veckor bakom sig med med storförlust mot Iron (0-6) och nu senast WO mot Runhällen. Hösten har minst sagt varit upp och ner men förhoppningsvis avslutar man snyggt de två sista matcher som återstår av säsongen.

Kiosken är öppen och vi säljer ut godis som finns kvar då detta är säsongens sista match på vallen – så varför inte ta en kaffepaus i skördefestandet på Hammarvallen!

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top