Fotboll hela veckan!

För alla fotbollsintresserade så är detta en ypperlig vecka!

Imorgon onsdag 5.8 har man chansen att se Ålands 4 bästa lag göra upp i kampen om ÅM-titlar. Spelplatsen är Sportkila i Sund.

Vem som är Ålands bästa damlag får man se med avspark kl. 18.00 då IFK Mariehamn möter Åland United. Senare samma kväll, samma plats, kl. 20.00 tar sig herrarna i FC Åland an IFK Mariehamn. Dubbelmatch alltså – missa inte denna fotbollskväll!

Ålands Fotbollförbund delar även ut medaljer till övriga ÅM-serier för ungdomar, så besök gärna Sund imorgon kväll (entré 5 euro från 16 år och uppåt) för att applådera kobbens duktiga fotbollslag!

På lördag fortsätter fotbollsveckan på Hammarvallen då det blir drabbning i division 3 mellan FC Åland och TPK. Åbo-laget jagar topplagen i trean och får inkommande helg möta tufft motstånd i serieledarna FC Åland. Så glöm inte att ta fika på Hammarvallen inkommande lördag!

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen