Fotboll hela veckan!

För alla fotbollsintresserade så är detta en ypperlig vecka!

Imorgon onsdag 5.8 har man chansen att se Ålands 4 bästa lag göra upp i kampen om ÅM-titlar. Spelplatsen är Sportkila i Sund.

Vem som är Ålands bästa damlag får man se med avspark kl. 18.00 då IFK Mariehamn möter Åland United. Senare samma kväll, samma plats, kl. 20.00 tar sig herrarna i FC Åland an IFK Mariehamn. Dubbelmatch alltså – missa inte denna fotbollskväll!

Ålands Fotbollförbund delar även ut medaljer till övriga ÅM-serier för ungdomar, så besök gärna Sund imorgon kväll (entré 5 euro från 16 år och uppåt) för att applådera kobbens duktiga fotbollslag!

På lördag fortsätter fotbollsveckan på Hammarvallen då det blir drabbning i division 3 mellan FC Åland och TPK. Åbo-laget jagar topplagen i trean och får inkommande helg möta tufft motstånd i serieledarna FC Åland. Så glöm inte att ta fika på Hammarvallen inkommande lördag!

Senaste inlägg

Scroll to Top