Match på Hammarvallen!

Inkommande helg har vi endast en match att se fram emot på Hammarvallen. Avspark lördag 6 juni kl. 14:30.

Motståndet denna gång är starka Runhällen BOIS. Laget från Heby på svenska sidan har öppnat säsongen stabilt med 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. På 6 matcher har man gjort 22 mål så vårt hemmalag HIK är tvungna att ha skärpa i försvarsspelet på lördag.

HIK har inte börjat säsongen med samma stabilitet som våra motståndare och laget måste få igång målskyttet och framför allt hålla tätt bakåt!

Vi håller tummarna för att grabbarna kommer taggade till vallen och att det bjuds på spännande fotboll. Vädergubbarna lovar lite ostadigt väder, men för de som vågar trotsa dåligt väder – välkomna till Hammarvallen på fotboll!

Kaffe och tilltugg finns i kiosken som vanligt!

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen