Skynda anmäla till Eckerö Linjen SportsCamp!

Glöm inte bort att anmäla dig till sommarens event, Eckerö Linjen SportsCamp! Under fyra dagar 23 – 26.6 testar vi olika sporter och har massor av kul tillsammans. Vi tar emot anmälningar fram t.o.m. 5 juni.

(anmälan kan göras via denna länk klicka på texten):

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen