Skynda anmäla till Eckerö Linjen SportsCamp!

Glöm inte bort att anmäla dig till sommarens event, Eckerö Linjen SportsCamp! Under fyra dagar 23 – 26.6 testar vi olika sporter och har massor av kul tillsammans. Vi tar emot anmälningar fram t.o.m. 5 juni.

(anmälan kan göras via denna länk klicka på texten):

Senaste inlägg

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »

Förnyade arrendeavtal

Föreningen har arrendeavtal med markägare för motionsbanan och för parkeringen vid Hammarvallen. Avtalen är med två olika markägare och nuvarande går ut under 2022. Ikväll

Läs mer »
Scroll to Top