Helgens matcher på Hammarvallen!

Denna helg drar fotbollssäsongen igång på allvar på Hammarvallen!

Idag lördag 9 maj välkomnar HIKs division 7 lag gästerna Lokomotiv 06 FF från Uppsala. Matchen blåses igång kl. 14:30. HIK ligger på samma poäng som Lokomotiv men har en match mindre spelad. Kom och heja fram Thonys grabbar till seger!

Söndagen 10 maj kl. 15:00 är det premiär på Hammarvallen för vårt nyaste samarbetslag FC Åland P02! Laget har tränat tillsammans hela vintern inför detta års utmaning att spela i Upplandsserien.

Våra pojkar och flickor i laget är träningsstarka och vi håller tummarna för dem denna säsong! Laget har redan spelat ett par matcher i serien (1 vinst och 1 förlust) och på söndag välkomnar vi Rimbo i kamp om nya poäng. Kom och heja på laget som leds av Janne Bruhn assisterad av Mats Gustafsson och Lasse Nordström.

Naturligtvis håller vi kiosken öppen där det finns kaffe, bulle, korv och glass!

Välkomna till Hammarvallen!

Senaste inlägg

Scroll to Top