HIK innebandy åk 5-6 bronsmedaljörer!

HIK 5-6 laget tog brons i den åländska kvartersserien säsongen 2014-15. Laget slutade på 3 plats i grundserien och sedan var det dags för slutspel lördagen den 11 april. I kvartsfinalen blev det vinst med 3-2 mot Finström United men i semifinalen blev Jomala för svåra och vi förlorade med klara 3 – 7.

Säsongen är därmed över och laget har gjort en mycket fin säsongen och laget har gjort stora framsteg under året, härligt HIK!

För att fira säsongen som varit hölls Innebandy avslutning måndagen den 27 april.

HIK innebandy delar ut följande priser i sina lag:

  • Framstegspris (tränaren utser en spelare som utvecklas har bra inställning på träningar och matcher)
  • Kampratpris (lagets röstar fram en spelare vem dom tycker är en god förebild i laget)
  • Intressepris (den som har haft mest närvaro på träningarna)

Utdelade priser 2014 – 2015
HIK ÅK 3-4

  • Framstegspris- William Kuhlman, träningsflitig och mycket brytningssäker back som motståndarna sällan kommer förbi.
  • Kamratpris- Malte Holmes, laget röstade fram Malte, en kille som är god förebild i laget, stort hjärta och mycket vilja!
  • Intressepris- Torbjörn Lindroos, har endast missat en träning under året- bra Torbjörn!

HIK ÅK 5-6

  • Framstegspris- Malte Holmes, Malte har trots att han går i åk 4 varit en mycket viktigt center i åk 5-6 laget, har alltid rätt inställning och jobbar hårt i alla situationer- ger aldrig upp!
  • Kamratpris- Joar Lindoos, målspottare med glimten i ögat som förgyller laget med mycket skratt och glädje!
  • Intressepris- Samuel Andersson, hårt arbetande center som endast missat en träning under säsongen, härlig inställning!

HIK innebandy tackar Filip Blomberg och Stefan Lindroos som ställt upp som tränare i åk 5-6 under säsongen, ett stort tack till er! I höst kör nya säsonger och lag igång, vi tar gärna emot nya spelare och även tränare. Kom med vårat glada gäng!

Vårhälsningar

Peter Forsström
Fritidsledare

Senaste inlägg

Föreningsfesten

Vi kommer att vara med på lördag.Vi kommer att finnas vid kompassen.Kom och hälsa på så vi kan berätta om fotbollskolan i sommar, vad som

Läs mer »

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »
Rulla till toppen