Ungdomsledare sökes till SportsCamp!

HIK söker 3 – 4 st ungdomsledare som under sommarens evenemang, Eckerö Linjen SportsCamp, kan hjälpa till att leda våra juniorer genom olika idrotter.

Arbetet är ca 30 timmar under perioden 22.6 – 26.6.2015 och din ersättning är 8 euro/timme.

Vi söker dig som är från 15 år och som är intresserad av sport i allmänhet. Om du är aktiv eller har varit aktiv inom någon sport så är det ett stort plus. Du kommer att leda din egen grupp genom SportsCamps olika prova-på-idrotter tillsammans med fritidsledarna i Hammarland och Eckerö.

Är du intresserad av att jobba en vecka med olika idrotter? Hör av dig för mera information eller skicka in din intresseanmälan till Hammarlands IK, juniorsektionen på e-post hik@aland.net eller till fritidsledaren i Eckerö på e-post kaj.backas@sahd.ax.

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen