Ungdomsledare sökes till SportsCamp!

HIK söker 3 – 4 st ungdomsledare som under sommarens evenemang, Eckerö Linjen SportsCamp, kan hjälpa till att leda våra juniorer genom olika idrotter.

Arbetet är ca 30 timmar under perioden 22.6 – 26.6.2015 och din ersättning är 8 euro/timme.

Vi söker dig som är från 15 år och som är intresserad av sport i allmänhet. Om du är aktiv eller har varit aktiv inom någon sport så är det ett stort plus. Du kommer att leda din egen grupp genom SportsCamps olika prova-på-idrotter tillsammans med fritidsledarna i Hammarland och Eckerö.

Är du intresserad av att jobba en vecka med olika idrotter? Hör av dig för mera information eller skicka in din intresseanmälan till Hammarlands IK, juniorsektionen på e-post hik@aland.net eller till fritidsledaren i Eckerö på e-post kaj.backas@sahd.ax.

Senaste inlägg

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »
Rulla till toppen