Ungdomsledare sökes till SportsCamp!

HIK söker 3 – 4 st ungdomsledare som under sommarens evenemang, Eckerö Linjen SportsCamp, kan hjälpa till att leda våra juniorer genom olika idrotter.

Arbetet är ca 30 timmar under perioden 22.6 – 26.6.2015 och din ersättning är 8 euro/timme.

Vi söker dig som är från 15 år och som är intresserad av sport i allmänhet. Om du är aktiv eller har varit aktiv inom någon sport så är det ett stort plus. Du kommer att leda din egen grupp genom SportsCamps olika prova-på-idrotter tillsammans med fritidsledarna i Hammarland och Eckerö.

Är du intresserad av att jobba en vecka med olika idrotter? Hör av dig för mera information eller skicka in din intresseanmälan till Hammarlands IK, juniorsektionen på e-post hik@aland.net eller till fritidsledaren i Eckerö på e-post kaj.backas@sahd.ax.

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen