Eckerö Linjen SportsCamp 2015

HIKs juniorutskott har nyligen börjat planera för årets Eckerö Linjen SportsCamp 23 – 26 juni.

Fjolåret blev en succé med en vecka då man prövade på en mängd olika sporter, både nya och gamla! SportsCamp arrangeras av HIK och EIK (fritidsledare i kommunerna) i nära samarbete med Eckerö Linjen. Vi brukar hålla till i både Eckerö och Hammarland under SportsCamp veckan.

Hjälptränare/ledare sökes!

Föreningen söker nu hjälptränare/ledare som kan vara med under årets SportsCamp. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande. Är du intresserad av att vara med oss och lära barnen nya idrotter, hör av dig till Hammarlands fritidtidsledare Peter Forsström på tel. 0457-342 4428 eller skicka din intresseanmälan till e-post peter.forsstrom@hammarland.ax. Vi behöver din intresseanmälan senast den 15 april.

Ansvarsperson sökes!

Vi söker även en person som tillsammans med fritidsledarna i Hammarland och Eckerö kan ta lite mera ansvar och delta i planeringen av sommarens SportsCamp. Du deltar då i planeringsmöten, koordinerar information m.m. under våren och är naturligtvis med under hela veckan som ledare. Ta kontakt med Peter Forsström så snart som möjligt för mera information!

Hjälptränare – ledare sökes annons

Senaste inlägg

Tränarduon fortsätter!

Vi kan glatt meddela att Andreas ”Ante” Rosenberg och Kristoffer ”Ecki” Eklund fortsätter sitt arbete som tränare för HIK herrlag även säsongen 2023. Upplägget ser

Läs mer »

Ny styrelse valdes på höstmötet

På föreningens höstmöte 20 november valdes följande styrelse Ordförande: Annica Mattsson tel +358 405762021 Viceordförande: Petra Sandqvist Sekreterare: Andreas Häger Vicesekreterare: Frédéric Massart Ledamot: Jonathan

Läs mer »
Rulla till toppen