Eckerö Linjen SportsCamp 2015

HIKs juniorutskott har nyligen börjat planera för årets Eckerö Linjen SportsCamp 23 – 26 juni.

Fjolåret blev en succé med en vecka då man prövade på en mängd olika sporter, både nya och gamla! SportsCamp arrangeras av HIK och EIK (fritidsledare i kommunerna) i nära samarbete med Eckerö Linjen. Vi brukar hålla till i både Eckerö och Hammarland under SportsCamp veckan.

Hjälptränare/ledare sökes!

Föreningen söker nu hjälptränare/ledare som kan vara med under årets SportsCamp. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande. Är du intresserad av att vara med oss och lära barnen nya idrotter, hör av dig till Hammarlands fritidtidsledare Peter Forsström på tel. 0457-342 4428 eller skicka din intresseanmälan till e-post peter.forsstrom@hammarland.ax. Vi behöver din intresseanmälan senast den 15 april.

Ansvarsperson sökes!

Vi söker även en person som tillsammans med fritidsledarna i Hammarland och Eckerö kan ta lite mera ansvar och delta i planeringen av sommarens SportsCamp. Du deltar då i planeringsmöten, koordinerar information m.m. under våren och är naturligtvis med under hela veckan som ledare. Ta kontakt med Peter Forsström så snart som möjligt för mera information!

Hjälptränare – ledare sökes annons

Senaste inlägg

Föreningen behöver DIG!

Föreningen behöver DIG! Höstmötet närmar sig och då ska ny styrelse för föreningen väljas. Nya krafter behöver ta vid för att säkerställa verksamhetens fortsättning. Utan

Läs mer »

Anmälan till fotbollsskolan 2023 öppen!

https://docs.google.com/…/1fNFri7ih5KFFwO7CluH1…/edit… Årets fotbollsskola i Hammarland är 12-14.6 och riktar sig till barn födda 2010-2016! Alla deltagare får vattenflaska, boll och t-shirt första dagen Fotbollsskolan pågår

Läs mer »

Vårmöte 2023

17:e april kl 18.30. Hammarvallen. Verksamhetsberättelse 2022 Stadgar HIK förslag till ändring nove 2022.docx Bokslut 2022

Läs mer »
Rulla till toppen